Skip to content

Dugogodišnja tradicija, kod nas se kupci uvek vraćaju!

O nama

Ko smo mi

Dobrodošli u Knjižaru Raško – Sve za slikare na jednom mestu!

Mi smo strastveni zaljubljenici u umetnost i stvaralaštvo, pa smo odlučili da stvorimo Knjižaru Raško kako bismo pružili jedinstveno iskustvo svim umetnicima, nezavisno od nivoa iskustva. Naša misija je da podržimo vašu kreativnost i omogućimo vam da pronađete najkvalitetnije materijale koji će vas inspirisati da izrazite svoju viziju na platnu.

Mi smo radnja sa dugogodišnjom tradicijom kod nas se kupci uvek vraćaju. Oni od najstarijh do njihovih sinova i unuka i tako sve prelazi sa kolena na koleno. U našoj radnji držimo proizvode renomiranih evropskih proizvodjača- Royal Talens-Koh-i-nor-Aero-Winsor Newton,-Brause,-Nevska Palitra-Pebeo- Fabriano-Faber Castell-Canson-Hahnemuehle,Fila….itd.
Kao radnja smo samostalno počeli sa radom 10 sptembra 1991god.Sve ove godine godine trudili smo se da izadjemo u susret kupcu toplinom i domaćom atmosferom na najbolji način da kupac bude zadovoljan.

Saradjujemo sa skoro  svim fakultetima,školama,-predškolskim ustanovama, umetničkim školama ,umetničkim fakultetima, radionicama.slikarskim kolonijama,  kao i sa firmama i koji nisu u svetu umetnosti.

Šta nas čini posebnim?

  1. Širok Asortiman: U našoj prodavnici možete pronaći širok spektar umetničkog pribora za slikare. Bez obzira da li ste profesionalni slikar, student umetnosti ili samo hobi entuzijasta, imamo sve što vam je potrebno – od boja i četkica do platna i paleta.

  2. Kvalitet Iznad Svega: Razumemo važnost kvaliteta kada je u pitanju umetnički pribor. Zato pažljivo biramo proizvode koji su pouzdani, izdržljivi i pružaju izvanredne rezultate. Naša selekcija je pažljivo odabrana da vas podrži u svakom koraku vašeg stvaralačkog procesa.

  3. Strastveni Tim: Naš tim je sastavljen od strastvenih umetnika i entuzijasta koji su tu da vam pruže podršku i savete. Bilo da vam je potreban savet oko izbora boja ili želite da saznate više o određenoj tehnici, tu smo da vam pomognemo.

  4. Praktična Kupovina: Uz našu online prodavnicu, kupovina umetničkog pribora nikada nije bila lakša. Možete pregledati proizvode, uporediti karakteristike i jednostavno ih kupiti kod nas. Možete nas pratiti preko Instagrama i preko našeg Facebook profila.

  5. Umetnička Inspirisana Zajednica: U Knjižari Raško, verujemo da umetnost spaja ljude. Zato negujemo zajednicu umetnika gde možete deliti svoja dela, razmenjivati iskustva i inspirisati se međusobno.

Hvala što ste deo naše priče i što nam omogućavate da budemo deo vašeg stvaralačkog puta. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili želite da podelite vaše umetničke radove sa nama, slobodno nas kontaktirajte. Uživajte u istraživanju naše ponude i neka vaša umetnost procveta uz Knjižaru Raško!

knjizara rasko blog slika 1
1200x900 13 royal talens 2022 207 1
knjizara rasko o nama 1
Fabriano
Lefranc Bourgeois
Charbonnel
Uni
Raphael
L B Louvre
Brause
Snazaroo
Staedtler
Sennelier
PELIKAN
DISPACO
Royal Talens logo
AERO
CMP
9298fee5bbf4c8f8f0c1560664b7e5be 620047 1024x
Raphael logo
carioca logo 16732582431
Canson logo 0637B4956C seeklogo.com
download